Om Oss

I och med att föreningen drivs av ideellt arbetande studenter kan även vi erbjuda några av Sveriges mest konkurrenskraftiga priser då vi ej tar ut någon personalkostnad.

– Pyrotekniska sällskapet vid LTU

Pyrotekniska Sällskapet vid Luleå tekniska universitet, dåvarande högskola, grundes på Valborg 1984 av ett gäng engagerade studenter.

Sedan dess har nya studenter, år efter år arbetat ideellt i föreningen för att lära sig mer om pyroteknikens grunder samt erhålla licenser i pyroteknik. Tyvärr utbildar vi inte externa parter utan endast de engagerade studenterna i vår förening för att uppnå maximal förståelse i alla moment.

I och med att föreningen drivs av ideellt arbetande studenter kan även vi erbjuda några av Sveriges mest konkurrenskraftiga priser då vi ej tar ut någon personalkostnad. Den enda skillnaden är att vi oftast är lite fler personer på plats för att erhålla så mycket praktisk kunskap som möjligt.

Vi är stationerade i Luleå så köra långa sträckor är vi vana vid, vi täcker primärt Norrland men övriga delar av Sverige är inga problem.

Är du student vid LTU och tycker att vår förening låter intressant? Skicka ett mail till info@pyrot.com så meddelar vi dig om nästa rekrytering.